62. Međunarodna izložba pasa svih rasa

U organizaciji Kinološkog saveza Srbije, u nedelju, 4. marta u halama 1 i 4 održava se 62. Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB.

Na bBeogradskom sajmu takmićiće se više od hiljadu rasa za titulu najlepšeg psa., a ocenjivaće ih sudije iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Mađarske, Nemačke, Rusije i Filipina.

Na kraju manifestacije u centralnom ringu održava se Best in Show – izbor za najlepšeg psa izložbe.

Pored izložbe najlepših pasa održaće se i sportsko takmičenje vrhunski obučenih pasa,izbor za najboljeg mladog vodiča psa, kao i XIII Velika godišnja izložba pasa mešanaca

Biraće se NAJmešanci u sledećim kategorijama: najkicoš, najumiljatiji mešanac ili mešanka, najglasniji mešanac ili mešanka, najčupaviji mešanac ili mešanka, najklempaviji mešanac ili mešanka, najneposlušniji mešanac ili mešanka, najlepši rep, najlepši par – dete i ljubimac i najsličniji lik – pas koji je najsličniji svom vlasniku.

Foto:Ilustracija/pixabay

Next Post

Najgori film u 2017 "The Emoji movie" a najgori glumac Tom Cruz

Суб мар 3 , 2018
Dan pred dodelu nagrade Oskar dodeljuju se nagrade za najgori film,najgoreg glumca…. ili ti Razzie nagrade. Najviše nagrada pokupio je „The Emoji movie“ i to četiri a dve nagrade pokupio je „Fifty Shades Darker“ koji su i dominirali za najgore filmove u mnogim kategorijama. Može se reći i očekivano za […]