21. Beogradska rolerijada Plus – ODLOŽENA

U subotu, 9. juna od 10.00, biće održana 21. Beogradska rolerijada Plus koja se prepoznaje kao jedinstvena porodična manifestacija na točkićima.

Ovogodišnja rolerijada biće podeljena u nekoliko zona.

Porodična zona

U okiru ove zone, ove godine se voze roleri, trotineti, triciklići, biciklići guralice (bez pedala) i biciklići na 4 točka  Najveći broj trka se održava na ulici, na trgu Republike, oko pešačkih ostrva. Samo 2 trke na rolerima i trotinetima (za stariju decu), voze se od trga Republike, Vasinom do okretnice i nazad do cilja na trgu Republike.

Hokej zona

U Vasinoj ulici, postavljamo teren gde će se odžati turnir u hokeju na rolerima.

Poligon zona

U Vasinoj ulici biće postavljen biciklistički i trotinet poligon, gde se pokazuje spretnost i brzina u vožnji zadatom  trasom sa preprekama. Sudija meri vreme za koje se prođe poligon.

Slalom zona

Sa Terazija kroz Kolarčevu ulicu , kreće jedinstvena trasa za slalom gde se postavljaju takozvane kapije, tj štapovi, između kojih prolazi svaki takmičar, prema zadatoj putanji.

Zabavna zona

Na bini na Trgu republike biće organizovano takmičenje najboljih dance klubova iz Srbije pod nazivom Belgrade Dance Fusion 2.

Učesnici su: Open, Moderan, Savremeni, Salsa, Show, Akrobatika, Hip Hop, Break dance, Freestyle, Jazz, Art, Mjuzikl, Cheerleading, Disco, Street style, Kapoera. Ceo program trajaće 12 časova a počinje od 9 časova.

Foto:Ilustracija/pixabay

Ako ste propustili