10. Beogradski noćni market na Kaleniću

10.jubilarni Beogradski Noćni Market pod sloganom „Čista desetka“ održaće se na pijaci „Kalenić“ u petak, 13. oktobra 2017. godine, u periodu od 18 do 24 časa, u organizaciji JKP „Gradske pijace“ i ”Redesign” d.o.o.

Prepoznatljiv po odličnoj ponudi proizvoda šampiona pijaca, umetnika, dizajnera, ugostitelja, dobroj atmosferi, komšijskom druženju i sve većem broju prisutnih turista, koji posećuju Beograd, Beogradski Noćni Market je pretvorio pijace u mesto za najbolji provod.

Beogradski Noćni Market je za kratak period postao jedan od omiljenih događaja u Beogradu i do sada ga je posetilo preko 200.000 ljudi, koji su uživali u raznovrsnoj ponudi na oko 2.700 m2 ukupne površne izlagačkog prostora na poznatim gradskim pijacama „Skadarlija“, „Kalenić“, „Blok 44“ i „Zemun“. Posetiocima se predstavilo preko 500 kreativnih i preduzimljivih izlagača sa ukusnom i svežom hranom, osvežavajućim pićima, kao i originalnim proizvodima. Market su do sada posetili ljudi svih generacija – mladi, roditelji sa decom, penzioneri i drugi koji su uživali i u dobrom muzičkom programu didžejeva i bendova.

Na jubilarnom X Beogradskom Noćnom Marketu očekuje se još veći broj starih i novih izlagača, kao i posetilaca koji će uživati u nastupu benda “ZaBeat” i didžejeva. Market će obeležiti praznična atmosfera uz poklone i rođendansku tortu. Do kraja godine predviđen je još jedan Beogradski Noćni Market, koji će se sada već tradicionalno održati u decembru i najaviti novogodišnje praznike,saopštavaju iz JKP „Gradske pijace“.

Ako ste propustili